/nyheter

Vntergolfturneringen 2016 -2017

Finale Vintergolfturneringen 2016-17 ble utsatt fra 13.2 til 27.2. Etter at det var spilt fra begynnelsen av november var det klart for finale der Albatros damene fra Eiker var klare for finale mot Jägermeisterns venner. Begge lagene var for første gang i finale etter og ha deltatt i Vintergolfturneringene i mange år. Seiren gikk til Albatros med Aud Britt Raudeberg og Anna Ingolfsdotter ! Gratulerer med seieren damer! Andreplassen gikk til Jäegermeisterens Venner med Michael Eder og Esperum. LA Lund med Øivind Lund og Aleksander Lund kom på tredje plass, gratulere med flott innsats!. Cinq med Øyvind Nystøl og Andes Chr. Juel endte på fjerde plassen. Stor takk til våre samarbeidspartnere; Drammen Næringsliv Forening og Felleskjøpet AS. Takk for i år og velkommen tilbake.

Fra venstre Oivind Lund, Anna Inglofsdotter, Aud Britt Raudeberg, Esperum og Michael Eder.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • YouTube Basic Black
RSS Feed

Imjelt Golfsenter, Andorsrudveien 78E,  3039 Drammen, Telefon: 40 63 18 02. e-post: golf@imjelt.no

imjelt golfsenter   -  golf hele året

  imjelt - golfsenter - pitch og putt golfbane - cafe og bar - proshop  -  golf utstyr - drammen