/nyheter

Imjelt Open 2017

Årets mester Imjelt Open 2017 ble Frank Kristiansen med totalt 101 slag brutto med Roger Wernersen på andre plass, 5 slag etter med totalt 106 slag brutto. På tredje plass kom Peter Johansson ett slag etter med totalt 107 slag brutto.

Juniorene slo til og og stakk av med første og andreplassen i netto klassen. Nikoline Begmann imponerte med en siste runde på 46 slag netto og endte opp med totalt 101 slag netto, hele 7 slag under par. Henrik Laksesvela kom på andre plass totalt 4 slag etter med to jevne runder på henholdsvis 52 og 53 slag netto, totalt 105 slag netto. På tredje plass i netto klassen kom Andreas Thoen Johansen med totalt 108 slag netto. Beste dame ble Anna Ingolfsdottir på fjerde plass med totalt 109 slag netto. Beste senior ble Kjell-Arne Granlund på femte plass med totalt 111 slag netto. Gratulerer

Imjelt Open hadde totalt 27 deltagere, 11 i brutto OoM klassen og 16 i netto klassen.

Resultater

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • YouTube Basic Black
RSS Feed

Imjelt Golfsenter, Andorsrudveien 78E,  3039 Drammen, Telefon: 40 63 18 02. e-post: golf@imjelt.no

imjelt golfsenter   -  golf hele året

  imjelt - golfsenter - pitch og putt golfbane - cafe og bar - proshop  -  golf utstyr - drammen