/nyheter

"Hr. Onsdag" starter opp onsdag 10/10 kl.10


"Hr.Onsdag" er vår uformelle herre seniorturneringer for dere som ønsker å møte andre seniorer til en liten dyst i vintermørket. Turneringene spilles på onsdager fra kl 10:00 til kl 14:00 avhengi av antall deltagere. Påmelding til vær enkelt turnering kan skje her eller på telefon 32 88 31 70 innen til kl 10:00 søndagen før turnering. Etter dette blir ledige timer som er resrvert lagt ut for vanlig timebestilling.

STARTKONTIGENT:

Startkontigenten på kr 300,- der kr 30,- i sin helhet går til premiering med gavekort ved seriens avslutting i april.

DELTAGELSE:

Min.4 - maks 20 deltagere pr. turnering, Bindene påmelding innen kl10:00 søndagen før ukens runde.

PREMIERING:

Premiering etter hver runde med en god flaske rødt eller hvitt til vinneren, "Hr.Onsdag". Poeng på gavekort fordeles beroende av plasering i den enkelte runde beregnet etter tilnermet PGA tour. Alle runder man deltar i teller med med i total poeng på gavekort som bestemmer "Order of Merit"

SPILLE FORM:

Netto slag, med simulator handicap. Spilles fra gul tee (amateur). Nye spillere uten etablert simulator handicap, spiller med 3/4 av ute hcp i tre runder - før simulator handicap blir etablert. Handicap reguleres så fortløpende.

PÅMELDING

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • YouTube Basic Black
RSS Feed

Imjelt Golfsenter, Andorsrudveien 78E,  3039 Drammen, Telefon: 40 63 18 02. e-post: golf@imjelt.no

imjelt golfsenter   -  golf hele året

  imjelt - golfsenter - pitch og putt golfbane - cafe og bar - proshop  -  golf utstyr - drammen