/nyheter

Vintergolfturneringe 2018-19

Årets Vintergolfturnering er avsluttet. Det var i år stor oppsluttning om lagturneringen på golfsimulator for bedrifter og vennelag som spilles på Imjelt Golfsenter. Turneringen arrangeres i samarbeid med NFDR, Felleskjøpet og Imjelt Golfsenter Påmeldingen ble raskt fylt opp med 32 lag og det var flere som var for sent ute og måtte stå på venteliste. Som alle tidligere år ble det spilt match med to mannslag delt på fire grupper a åtte lag fra november fram til februar. Alle får spille 7 runder i det innledende spillet. Det spilles med ½ golf handicap. Etter 7 runder i gruppespillet gikk 16 lag videre, dette ble feiret med “kick out” der alle lag minglet med pizzaservering og godt drikke. Slutt spillet ble veldig spennede med mange matcher som gikk til play off. Etter 116 spilte matcher var vi kommet frem til finalespillet mandag 11.Februar kl 18:00. Laget Union Jack med Greig Scott og Trond Ellefsen var i finale mot rutinerte Peteja med Peter Enroth og Terje Edvardsen. Mot slutten av matchen dro Union Jack ifra og sikret seieren med god margin. I bronsefinalen var det Team Dønn Seriøst med Ole A. Sletteng og Kevin Heiser som som dro seieren i land mot veteranene i Labelator Jan Andersen og Arvid Eie. Gratulere og velkommen tilbake - påmelding for turneringen i 2019 - 20 åpner i september 2019

Imjelt Golfsenter

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • YouTube Basic Black
RSS Feed

Imjelt Golfsenter, Andorsrudveien 78E,  3039 Drammen, Telefon: 40 63 18 02. e-post: golf@imjelt.no

imjelt golfsenter   -  golf hele året

  imjelt - golfsenter - pitch og putt golfbane - cafe og bar - proshop  -  golf utstyr - drammen